Marga`s blog

Relatiecoach op date 8, Wie ben ik in de liefde?

WAUW,

Dat was het eerste wat ik dacht toen ik deze man in het echt ontmoette. En ja het was wederzijds. Een kus kon ook niet uitblijven.

En toen, toen had ik gelijk naar mijn gevoel/lijf moeten luisteren, maar ja dat is niet mijn sterkste kant zoals jullie inmiddels vast wel weten.

Van de vonken die er voor de kus vanaf spatten was niks meer over. En ik denk dat dat voor hem ook zo voelde, maar in plaats van dit bespreekbaar te maken deden we net of het nog steeds zo voelde.

Lijf en relatie

Waar ik heel erg goed in ben maar waar ik me nog maar sinds kort erg bewust van ben, is dat ik dan in mijn hoofd ga zitten. En via mijn hoofd check ik uit. Ik ben lichamelijk wel aanwezig, maar geestelijk ben ik zo afwezig als dat het maar kan.

Wat ga ik dan doen? Nou me heel erg focussen op de ander ipv op mezelf. Want als je met de ander bezig bent ipv met jezelf dan hoef je niet te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Dat heet kop in het zand steken is mij wel eens verteld 🙂

Gelukkig voor mij duurde het dit keer niet heel erg lang voordat ik erachter kwam dat ik mezelf weer volledig aan het verliezen was.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dat ik veel beter naar mezelf mag luisteren, ook als dat betekent dat het weer niks wordt met de ander. En dat zodra er totaal geen verbinding meer is met mijn lijf, wanneer ik me alleen maar focus op de ander, dat ik dan bij mezelf te rade moet gaan. Dat ik mezelf dan kwijt aan het raken ben. En jezelf kwijtraken is slecht voor jezelf zorgen en Harrie Jekkers zingt daar zo mooi over Ik hou van mij.

Binnenkort worden de nieuwe data van de training wie ben ik in de liefde bekend gemaakt. Wil je alvast meer informatie over deze training neem dan contact met me op.