Marga`s blog

Een feestje om naar de relatiecoach te gaan

Een feestje om naar de relatiecoach te gaan.

Lees ik dat nou goed, zul je misschien denken? Hoe kan ik een relatiecoachingstraject nou als een feestje zien? Daar ga je toch alleen naar toe als het niet goed zit in je relatie?

Ja dat klopt, de meeste stellen gaan hier pas naar toe als het niet meer goed zit. Maar waarom zou je hier niet eerder naar toe gaan? In het begin van je relatie spreek je toch naar elkaar uit dat je graag zou willen dat deze relatie voor de rest van je leven is? In voor en tegenspoed? En hoeveel stellen redden dit? En wist je dat een groot gedeelte van de stellen die uit elkaar gegaan zijn uiteindelijk spijt hebben en graag terug zouden willen?

Laten we weer een feestje maken van onze relatie. Door zelf de slingers op te hangen en samen te bepalen waar deze komen te hangen.

Wat is er mooier dan te kunnen zeggen, wij investeren in onze relatie door regelmatig naar een relatiecoach te gaan. Deze coach laat ons weer zien waarom we voor elkaar hebben gekozen. Deze coach geeft ons handvatten hoe we om kunnen gaan met de veranderingen die telkens plaats vinden in onze levens. En dat we onze partner in deze veranderingen niet kwijt raken. Dat jullie steeds weer tegen elkaar kunnen zeggen:  Ik heb je niet nodig, maar ik kies ervoor om bij je te zijn.

Wil jij jezelf een kadootje doen? Boek eens een Liefde onder de loep, de Date