Marga`s blog

Radio interview bij KXradio Rudy Nicola

Radio interview bij KXradio.

Op 26 april 2018 kreeg een mailtje van Rudy Nicola of ik op 30 april as wat over relaties wilde vertellen. Als eerste dacht ik dat het een grap was en heb eerst maar eens gegoogled of hij echt bestaat. Misschien klink ik nu best wel oud, maar ik had nog nooit van Rudy Nicola gehoord. Gelukkig bleek ik niet de enige en al snel kreeg ik de vraag of ik het had over Ruben Nicolai. Maar nee het ging daadwerkelijk om Rudy Nicola en hij doet het best wel leuk bij de Nederlandse radio zoals ik ontdekt heb.

Maar terug naar het interview. Ik was opeens hypernerveus toen ik had geantwoord dat ik daar graag aan mee wilde werken. Want je wordt niet elke dag zomaar gevraagd om live op de nationale radio een interview te houden. En eerlijk is eerlijk ik was ook supertrots op mezelf dat IK was uitgekozen uit al die mensen die ook wat te vertellen hebben over relaties.

Zoals ik al eerder had geleerd heb ik gevraagd of ik de vragen alvast kon krijgen zodat ik me kon voorbereiden op het interview. Maandagochtend was niet een ochtend waar ik me goed kon concentreren, spreek ik was misselijk van de zenuwen. Een half uur van tevoren ben ik naar mijn plek gegaan die ik had uitgekozen voor het telefonisch interview. Om de tijd te doden ben ik maar een tijdschrift gaan lezen, een artikel over relaties. Dat is niet heel handig kan ik je vertellen, ik werd er alleen maar nerveuzer door en als het kon had ik het hele interview afgeblazen.

Ik werd gebeld en Rudy vertelde me hoe het verder zou verlopen. Als het muziekje afgelopen is dan hoor je mij in de uitzending, stel ik je voor en dan neem ik het interview af. En dan is het zover. En voor je het weet is het ook alweer afgelopen. Ik vond het best lastig om kort en bondige antwoorden te geven ook al had ik me goed voorbereid. Maar wat was ik trots op mezelf dat ik het toch maar even heb geflikt.

Wil je het interview nog een keer beluisteren? Dat kan via onderstaande link. Het interview begint bij 1.08 minuten.

https://www.npo3fm.nl/kx/uitzendingen/message-to-rudy/620367-2018-04-30-message-to-rudy