Marga`s blog

Heb je nu alweer een date? Wie ben ik in de liefde?

Heb je nu alweer een date?

Je gaat ook van een disse op een frisse. Herken je die opmerking of iets wat daar op lijkt? Een opmerking van iemand die al jarenlang in een relatie zit. Iemand die het geluk heeft dat hij/zij niet meer op zoek hoeft naar een partner.

De single is over het algemeen niet desperate, maar onbewust toch wel op zoek. Er moet moeite voor worden gedaan. Want hoewel sommigen van ons het geluk hebben dat de ware jacob(a) opeens zomaar voor de deur staat, bij mij is dit nog niet het geval geweest, de postbode heeft het kant-en-klare pakketje nog niet afgeleverd, zeg maar 🙂

Toen ik dit vertelde aan de persoon in kwestie, realiseerde hij zich wat hij zei. Zo had hij het nog nooit eerder bekeken bekende hij. Daar was ik blij om, want het is nou niet mijn levensmissie om altijd aan het daten te blijven. Ooit hoop ik toch dat de ware zich ook bij mij aandient 😉

Single zijn

Wij singles zijn ook niet te kieskeurig. Want wie wil nou een tweede keuze hebben of een tweede keuze zijn? Heb jij daar als deel van een setje bewust wel voor gekozen, ik geloof er niks van.

Wij singles zijn ook niet zielig. Ik heb een ontzettend leuk leven, heb een hele fijne familie, ontzettend leuke vrienden, mijn deeltijd hond(je) en mijn werk waar ik blij van word. En vaak denk ik dat ik het leukste leven van de hele wereld heb. Alleen soms is het niet leuk. Maar ook als je in een relatie zit is het soms niet leuk. Elk voordeel heb zijn nadeel zoals Johan Cruijff zei (of was dat nou omgekeerd?)

Het lijkt wel of wij singles een volkje apart zijn. Toen ik ooit met villavibes een weekendje weg was met een stel singles voelde het stiekem wel even zo haha.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dus ja ik blijf net zo lang en veel daten totdat ik de ware Jacob(a) vind en dat dat helemaal niet erg is. En dat die opmerking best pijn mag doen, want je doet het niet voor de lol. Iedereen wil graag geliefd worden op welke manier dan ook.

Wil jij weten hoe jij met je single zijn om kunt gaan? In augustus 2019 start ik met twee trainingen Wie ben ik in de liefde.

Wil je hier meer over weten, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op