Marga`s blog

Relatiecoach op date nr 6, Wie ben ik in de liefde?

uiteenspattende liefdeMannen in het wild

Je zult het bijna niet geloven na al die Tinder verhalen, maar ik kwam ook daadwerkelijk een man in het wild tegen. Deze meneer ken ik al heel wat jaren en hij vertelde me opeens dat hij single was. Nu kent deze meneer mij al uit de tijd dat ik van de mannen was en ook dat ik de ommezwaai heb gemaakt naar de vrouwen. Dat ik weer terug was bij de mannen daarvan was hij nog niet op de hoogte.

Dus toen ik hem vroeg om wat te gaan drinken dacht hij gewoon voor de gezelligheid. Dat ik andere plannen had wist hij op dat moment nog niet. Het moge duidelijk zijn, deze meneer heb ik altijd erg leuk gevonden alleen had ik daar nog nooit wat mee gedaan.

Daten met oude bekenden

Toen ik vertelde dat ik weer terug was bij de mannen waren we beiden blij verrast, want we bleken elkaar eigenlijk best leuk te vinden. Maar wat schetste onze verbazing, toen we er een echte date van maakten was het gevoel bij beiden weg. En stiekem wist ik dit al wel, maar omdat ik hem al zo lang zo leuk vond wou ik dat niet aan mezelf toegeven. Uiteindelijk hebben we een hele leuke avond gehad, maar is het bij die ene keer gebleven en blijft ons contact eentje van de toevallige ontmoetingen.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dat een date, hoe mooi die in je dromen ook is, toch uit elkaar kan spatten. En dat dan je wereld niet in elkaar stort. Je kunt beter achteraf zeggen ik heb het wel gedaan en ik weet nu dat we niet bij elkaar passen, dan dat je achteraf spijt hebt.

Wil jij weten hoe je om kunt gaan met een niet geslaagd droombeeld, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op