Marga`s blog

Relatiecoach naar single weekend, Wie ben ik in de liefde?

single op reisWeekendje weg met singles

Ik was een beetje tinder moe en ging op zoek naar andere alternatieven. En zo kwam ik terecht op de site van villa vibes die allerlei activiteiten organiseren voor singles.

Wat ik hier zo leuk aan vind is dat ze het heel duidelijk concept hebben. Een groep bestaat uit evenveel mannen als vrouwen en ze hebben de groepen in leeftijdscategorie√ęn ingedeeld. Dus de keuze is reuze, maar uiteraard gaat iedereen hier uitsluitend naar toe om een leuk weekend te hebben ūüėČ

Ook mochten we onszelf voorstellen. Dat vond ik echt wel een dingetje want hoe verkoop je jezelf als coach in de liefde die zelf aan zo’n weekend deelneemt? In ieder geval hoefde ik me tijdens dat weekend aan niemand meer voor te stellen ( 50 namen en beroepen onthouden is best veel ) Dus dat was weer een voordeel.

Jezelf blijven

Me tussen grote groepen mensen bewegen die ik niet ken en waar ik ook nog eens alleen naar toe “moet” ( ik kies er natuurlijk zelf voor ) is niet mijn favoriete bezigheid. En dus was ik de volgende ochtend bijna naar huis gegaan. Ik had bedacht dat dit toch echt niks voor mij was.

Ik kon nu drie dingen doen; weggaan ( lekker makkelijk en veilig ) blijven en onzichtbaar zijn ( word ik niet blij van en de omgeving ook niet ) of er helemaal voor gaan en gewoon gaan genieten. Ik heb voor dat laatste gekozen.

En jeetje wat heb ik een ontzettend leuk weekend gehad. Ik heb superleuke gesprekken gehad met hele leuke mannen.¬† Uiteraard was iedereen stiekem gewoon aan het rondkijken of er die ene leuke man of vrouw tussen zou zitten. En ja gelukkig ontstonden er ook setjes, missie geslaagd dus voor een aantal…

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dat als ik in een ongemakkelijke situatie kom, ik vaak in mijn comfortzone blijf hangen en de makkelijke weg kies. Dat dit niks met grenzen aangeven te maken heeft, maar met niet durven. En als je toch uit je comfortzone treedt er dan opeens onverwachte leuke dingen op je pad komen.

Wil jij weten hoe je dichtbij jezelf kunt blijven in een ongemakkelijke situatie, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op