Marga`s blog

Muse het concert, Wie ben ik in de liefde?

Wie gaat er mee?

Ik roep al jaren dat als Muse naar Nederland komt ik daar heel erg graag heen zou willen. Dus toen ik dat hoorde heb ik gelijk 2 kaarten gekocht en ik zou wel zien wie met mij mee zou gaan.

Ik meen dat in oktober 2018 de voorverkoop startte en stiekem hoopte ik erop dat ik dan met mijn toekomstige partner daarheen zou kunnen. Dus ik had me nog aan niemand gebonden. Dat liep toch anders dan ik had gedacht en omdat ik niet alleen heen wou gaan begon ik maar her en der andere mensen te vragen. Het leek wel alsof de duvel ermee speelde, want hoe eindigde de tocht… alleen, helemaal in mijn up.

Ik kan je vertellen daar heb ik echt wel even buikpijn van gehad en heel even heb ik overwogen om niet te gaan. Maar ik heb het gedaan, ik heb de stoute schoenen aangetrokken, uit mijn comfortzone gestapt en hup alleen naar het concert. En wat heb ik genoten, het weer, de sfeer en de band, allemaal top. Ik heb mezelf in de auto zo af en toe en high five gegeven en de smile verdween niet van mijn gezicht 🙂

Single zijn en uitjes

Als single zijnde is het niet vanzelfsprekend dat je iemand hebt waarmee je ergens naar toe kunt gaan. Ten eerste moet je iemand vinden waarmee je het leuk vindt om ergens naar toe te kunnen gaan en ten tweede moet degene ook maar net tijd hebben. En als niemand kan, dan is het heel erg makkelijk om er toch maar voor te kiezen om ergens niet naar toe te gaan terwijl je dit wel zou willen doen. Ik kan nu zeggen, gewoon DOEN.

En nee dat is niet makkelijker gezegd dan gedaan. Daar gaat echt wel wat schaamte, er niet toe doen, je eenzaam voelen aan vooraf.  Maar het leuke eraan is dat je het steeds leuker in je eigen gezelschap gaat vinden. En doordat je jezelf steeds leuker gaat vinden straal je dat ook uit naar anderen.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Hoe leuker ik mezelf vind hoe meer ik dit uitstraal naar de buitenwereld en zo veel meer open durf te staan voor nieuwe, spreek de liefde, ervaringen. En dat het veel makkelijker wordt om zo de liefde toe te laten.

Wil je ook meer bewustwording krijgen in wie je bent in de liefde? In augustus 2019 start ik met twee trainingen.

Wil je hier meer over weten, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op