Marga`s blog

Relatiecoach op date 5, Wie ben ik in de liefde

Ontbijtdate

Date nummer 5 alweer. Ooit in een ver verleden was ik altijd heel erg goed om zowel mannen als vrouwen aan te trekken die echt totaal niet openstonden voor een relatie. Ze kwamen allemaal stuk voor stuk uit een lange relatie. En ik kan je vertellen bij sommige mensen gaat dat goed, bij mij nooit!!

Deze keer was het omgekeerd. Meneer nummer 4 was net verleden tijd toen ik alweer een leuk gesprek met meneer nummer 5 kreeg. Het was erg gezellig op de app en inmiddels ook al heel erg laat. We waren inmiddels wel erg nieuwsgierig naar elkaar en dus besloten we om de volgende ochtend te gaan ontbijten. Om 7 uur s’ ochtends de volgende dag stond ik paraat. En hoe gezellig ik het ook vond met deze meneer hij was niet meneer nummer 4.

Rebound

Ook ik dacht, net als de anderen die mij na hun relatie tegenkwamen, dat je heel makkelijk de knop om kunt zetten. Ik kan het in ieder geval niet. Misschien had het best wel wat met meneer 5 kunnen worden, maar nu was het echt een gevalletje van een hele foute timing.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dat het best verstandig is om even een periode ( afhankelijk van hoe kapot je bent van de breuk ) rust te nemen. Niet gelijk door naar de ander als je de vorige persoon nog niet hebt verwerkt.

Wil jij ook weten hoe jij een breuk in de liefde verwerkt? In augustus 2019 start ik met twee trainingen Wie ben ik in de liefde.

Wil je hier meer over weten, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op