Marga`s blog

Relatiecoach op date 9, wie ben ik in de liefde?

vluchtig daten

Verliefd

Ik heb mezelf in deze periode vaak afgevraagd of ik dan echt niet verliefd kan worden? Ben ik misschien gewoon gevoelloos? Is een relatie voor mij niet weggelegd?

En opeens was daar die man op Tinder. Ja toch weer die gekke Tinder, waarover ik laatst een stuk las dat zij helemaal niet zitten te wachten op een match, want dan verdienen zij er geen geld meer aan. Maar dit terzijde. Ondanks dat deze man totaal niet aan mijn wensenlijst voldeed werd ik BOEM toch ineens erg verliefd.

Liefdesverdriet

We hadden enorm veel lol samen en konden uren kletsen en toen, toen zette hij er een punt achter……. Stiekem had ik het onbewust al aan zien komen, toch kwam het hard aan. Hij durfde het niet aan. Had enorm last van bindingsangst en dat wou hij mij niet aandoen. Het valt hem dan wel weer te prijzen dan hij het gelijk heeft aangegeven, maar toch. Ik vond het maar stom en ik heb er ook echt verdriet van gehad.

MAAR, ik was verliefd geweest en dat gevoel had ik al een hele lange tijd niet gehad. En daarvoor ben ik deze man heel erg dankbaar, dat hij dit gevoel weer bij me naar boven heeft weten te halen.

Wat heb ik ervan geleerd?

Deze man voldeed niet aan mijn “eisenpakket” waardoor ik er totaal onbevangen in kon stappen. Ik was niet geobsedeerd of het wel goed zou gaan tussen ons, maar was bezig met de gezelligheid die we hadden. Daardoor kon ik veel beter bij mijn gevoel komen ipv dat ik in mijn hoofd bleef.

Wil jij nou ook wel eens ervaren hoe het is om eindelijk weer eens verliefd te zijn? Binnenkort worden de nieuwe data van de training wie ben ik in de liefde bekend gemaakt. Wil je alvast meer informatie over deze training neem dan contact met me op.