Marga`s blog

Relatiecoach op date nr 2, Wie ben ik in de liefde

fabula amoris fotografie

Daten

En zo bedacht ik me tijdens het lopen met de hond dat ik maar eens een lijstje moet maken van de dates die ik heb gehad en kwam tot de ontdekking dat dat er best wel een paar waren :-O. Maar wat zijn het stuk voor stuk leuke dates geweest. Met de ene heb ik wat langer contact gehad dat de andere, maar aan alle heb ik mooie herinneringen. Tja elke date heeft me weer een nieuw inzicht gegeven. Blijkbaar moet ik veel ervaringen opdoen voordat ik de ware tegen ga komen 🙂 En elke date heeft me weer een beetje meer inspiratie gegeven voor de training Wie ben ik in de liefde?

De eerste mannelijke date

Na bijna 6 jaar van alleen maar omringd te zijn geweest met het vrouwelijk schoon, ging ik voor het eerst weer op date met een man. Ik kan je vertellen dat dat best gek is. Niet dat ik in die 6 jaar mannen heb gemeden, maar op date gaan is toch weer andere koek. En zo hadden we na een paar weken van appen en gezelligheid toch maar eens afgesproken. Opeens ben je weer “normaal”. Alleen zo voelde het voor mij niet. Het was best gek om met een man af te spreken en ik had het gevoel dat iedereen me aan zat te kijken. Ook gingen er allemaal gedachten door mij heen. Hoe en wanneer vertel ik degene dat ik ook van het vrouwelijke schoon houd? En als ik het vertel hoe reageert deze man hierop? Ik durfde het niet te vertellen en toen de exen ter sprake kwamen heb ik handig weten te omzeilen dat mijn laatste ex een vrouw is. De date was erg gezellig, maar het is wel bij deze ene keer gebleven. Zo kon ik mijn twee levens nog even gescheiden houden.

Welke les heb ik hieruit geleerd?

Dat ik het retespannend vond om ervoor uit te komen dat ik zowel op mannen als op vrouwen val. En dat dat gewoon mag, maar dat ik er toen nog niet zo over dacht.

Bewustwording van wie ben je in de liefde ook als je op zowel mannen als vrouwen valt. Willen jullie ook meer bewustwording krijgen in wie je bent in de liefde? In augustus 2019 start ik met twee trainingen.

Wil je hier meer over weten, dat kan. Kijk dan op Wie ben ik in de liefde (voor singles)

Geef je snel op